Παρουσίαση Ταξιδιωτικού , Australian & New Zealand tour 2015

By | Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015 Leave a Comment
ταξίδι στις εσχατιές της Γης
Ανοιχτή Πρόσκληση - Παρουσίαση ταξιδιωτικού Κωνσταντίνος ΜητσάκηςΜέσα από ένα δίτροχο οδοιπορικό 18.000 χλμ., γνώρισα την Αυστραλία της κόκκινης ερήμου, των τεράστιων μονολιθικών βράχων, της μοναξιάς, των καγκουρό, των road trains, της ατέρμονης ευθείας και των αιματοβαμμένων δειλινών.
Με μια KTM 1050 Adventure διέσχισα αφιλόξενες ερήμους, επισκέφτηκα κοσμοπολίτικες πόλεις, διέτρεξα τις ακτογραμμές τριών ωκεανών και εξερεύνησα το άγονο, αλλά συνάμα γοητευτικό πρόσωπο της Outback. Πάνω απ’ όλα όμως, οδοιπορώντας στην Αυστραλία βρήκα παντού… Ελλάδα!
Κι αφού ταξίδεψα στους αντίποδες της γης, η παρουσία μου στην ήπειρο που λέγεται  Ωκεανία συνεχίστηκε για λίγο ακόμα. Σε άλλο όμως νησί και με διαφορετική μοτοσυκλέτα. Η Νέα Ζηλανδία, η κοιτίδα των ιθαγενών Μαορί, θεωρείται από πολλούς ως μια από τις ομορφότερες και πιο συναρπαστικές χώρες στον πλανήτη – εκεί λοιπόν αποβιβάστηκα…
Δύσπιστος και περίεργος όπως πάντα, περιηγήθηκα στο απόμακρο νησί του νοτίου Ειρηνικού με μια στιβαρή Harley-Davidson Ultra Glide, προκειμένου να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι αν οι φήμες αυτές ανταποκρίνονταν ή όχι στην πραγματικότητα…

ROAD BOOK: Το ταξίδι στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία ξεκινά στις 8/12/2015, ώρα 19:00, με οδηγό τον Κων/νο Μητσάκη. Σημείο «εκκίνησης» το Μικρό Αμφιθέατρο στο κτίριο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου, στην πλατεία Δημαρχείου-Δημοκρατίας (Στάση Μετρό – Περιστέρι).
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: