AUSTRALIAN TOUR 2015, Κωνσταντίνος Μητσάκης

By | Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015 Leave a Comment
ΤΑΞΙΔΙ  ΣΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΝΗΣΙ  ΤΟΥ  ΝΟΤΟΥ, Κ.Μητσάκης


Παράδοση της μοτοσυκλέτας KTM 1050 Adventure. Από αριστερά, ο αναβάτης Κων/νος Μητσάκης, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΤΜ S.E.E Τάσος Αθανασόπουλος και ο After Sales Manager της ΚΤΜ S.E.E Κων/νος Καλαντζόπουλος.
     
Το 2012 πραγματοποίησε τον «Γύρο του Κόσμου… Νότια σε 80 Ημέρες», το 2014 ταξίδεψε από την Ελλάδα ως την Ινδία με ένα παπί, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους διέσχισε όλη την αμερικανική ήπειρο, από την Αργεντινή ως την Αλάσκα. Για τον γνωστό μοτο-ταξιδευτή Κωνσταντίνο Μητσάκη, ο πλανήτης μας έχει γίνει πλέον το σπίτι του, αφού εδώ κι τριάντα χρόνια, αψηφώντας δυσκολίες και κινδύνους, ταξιδεύει στους δρόμους του κόσμου με μια μοτοσικλέτα.

Με αφετηρία και τερματισμό το κοσμοπολίτικο Σύδνεϋ, ο Έλληνας αναβάτης σκοπεύει το 2015 να πραγματοποιήσει το ταξιδιωτικό εγχείρημα «AUSTRALIAN TOUR 2015: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ». Από τον Τροπικό του Αιγόκερου στην Τασμανία και από τις Θάλασσες του Νότου στην Κόκκινη Έρημο της Αυστραλίας, ένα δίτροχο οδοιπορικό στην αυστραλιανή ήπειρο αποτελεί τη νέα, μεγάλη πρόκληση που έχει ενθουσιάσει τον Κωνσταντίνο Μητσάκη. Η γνωριμία του Έλληνα ταξιδευτή με την αραιοκατοικημένη Terra Australis Incognita θα του αποκαλύψει ένα ιδιόρρυθμο όσο και μοναδικό οικοσύστημα που ευνοήθηκε από τη μακραίωνη απομόνωση της ηπείρου και εμφανίζεται σήμερα σαν ένα ζωντανό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του παρελθόντος.

Ο χάρτης του ταξιδιού στην Αυστραλία.
 Συνολικά 6 αυστραλιανές πολιτείες και η νησιωτική Τασμανία θα αποτελέσουν το νέο πεδίο ταξιδιωτικής δράσης του τολμηρού αναβάτη, ο οποίος ανυπομονεί να ζήσει με πάθος την κάθε εμπειρία που θα ξεπηδήσει μέσα από το ταξίδι του στο μακρινό νησί του Νότου. Επιδίωξή του είναι, μετά από ακριβώς 65 ημέρες και 18.500 χιλιόμετρα, να ολοκληρώσει την οδική εξερεύνηση της Αυστραλίας.

Το «AUSTRALIAN TOUR 2015: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ», που ξεκινά στις 20/6/2015 και ολοκληρώνεται στις 25/8/2015, θα πραγματοποιηθεί με μια μοτοσυκλέτα KTM 1050 Adventure που παραχώρησε η ΚΤΜ S.E.E στο Έλληνα αναβάτη. Η μοτοσυκλέτα, αφού στρώθηκε προσεκτικά από τον Κ. Μητσάκη και προετοιμάστηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ΚΤΜ S.E.E Τάσο Αθανασόπουλο, στάλθηκε κατόπιν ατμοπλοϊκώς με προορισμό την Αυστραλία για να εκτελέσει την δύσκολη αποστολή της.
Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με την μαύρη KTM 1050 Adventure στην Αυστραλία θα έχετε και πάλι την δυνατότητα να το παρακολουθείτε από την ιστοσελίδα μας, με ανταποκρίσεις που θα μας στέλνει ο ίδιος από διάφορα σημεία του ταξιδιού. 
                                          

 Η μοτοσυκλέτα συσκευάζεται για την Αυστραλία.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: