PANAMERICAN CROSSING 2014, Κ. Μητσάκης

By | Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014 Leave a Comment


              ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΆΙΡΕΣΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 


    Πριν καλά – καλά καθίσει η σκόνη από το επικό ταξίδι του με το παπί στην Ινδία, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκινάει για το επόμενο δίτροχο οδοιπορικό του στον κόσμο. Αυτή την φορά βάζει πλώρη για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με σκοπό να πραγματοποιήσει  ένα ονειρεμένο διηπειρωτικό ταξίδι στο έδαφος της Αμερικής, το “Panamerican Crossing 2014”.
   Επιχειρώντας την απ’ άκρη σε άκρη διάσχιση του Νέου Κόσμου, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα προσπαθήσει να ενώσει οδικά τις δύο μητροπόλεις της αμερικανικής ηπείρου, το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με την Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα μοτοσυκλετιστή που τολμά την οδική διάσχιση όλης της Αμερική. Επιδίωξή του είναι, μετά από περίπου δυόμιση μήνες και 20.000 χλμ. να αντικρίσει το άγαλμα της Ελευθερίας στις ακτές του Ατλαντικού.


   Τρεις υποήπειροι (Νότια, Κεντρική και Βόρεια Αμερική) και συνολικά 13 χώρες (Αργεντινή, Βολιβία, Περού, Ισημερινός, Κολομβία, Παναμάς, Κόστα Ρίκα, Νικαράγουα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Η.Π.Α., Καναδάς) θα αποτελέσουν το νέο πεδίο ταξιδιωτικής δράσης του κορυφαίου Έλληνα μοτο-ταξιδιώτη, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες και κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες του ταξιδιού. Η μοτοσυκλέτα με την οποία ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα πραγματοποιήσει το “Panamerican Crossing 2014” είναι μια KTM 1190 R Adventure,  που βρίσκεται κι αυτή στην γραμμή εκκίνησης (στο Μπουένος Άιρες), έτοιμη να ξεκινήσει το διηπειρωτικό άθλο της. 


     Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με την KTM 1190 R στην Αμερική θα έχετε και πάλι την δυνατότητα να το παρακολουθείτε από το www.newsbeast.gr (χορηγός επικοινωνίας),από το www.bikeit.gr καθώς και από το παρόν ιστολόγιο,  με ανταποκρίσεις που θα μας στέλνει ο ίδιος από διάφορα σημεία του ταξιδιού. 


 Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Καλό Ταξίδι !


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: